Tájékoztatás az online ellátásról

2020.04.03

Tagintézményünk a rendkívüli helyzetben facebook oldalt indított, melynek elérhetősége: 

https://www.facebook.com/psztatabanya/

E csatornán folyamatos tájékoztatást nyújtunk, hasznos tartalmakat teszünk közzé, melyek segítenek átvészelni a szülőknek, gyerekeknek ezt a nehéz időszakot.
A velünk kapcsolatban állóknak az ellátást továbbra is biztosítjuk telefon, elektronikus levelezés illetve különböző online csatornák segítségével. 

Pszichológiai ellátás : A telefonon, emailben újonnan jelentkezők adatait adminisztrátor kollégáink felveszik, ezután kerül sor az ügyeletes pszichológussal való kapcsolatfelvételre.
A várólistán lévőkkel már megtörtént a kapcsolat felvétele, az első interjúk, szülő-gyermek konzultációk online (skype, hangouts, zoom) zajlanak.
Szakértői tevékenység: A szakértői vélemények idei tanévben esedékes kontroll vizsgálatait dokumentumelemzés alapján végezzük a gyermekek intézménye által beküldött vizsgálati kérelmek, pedagógiai jellemzések, előző szakvélemények, a szülők által rendelkezésünkre bocsátott egyéb dokumentumok (pl. orvosi vélemény) alapján. Amennyiben a gyermek beilleszkedési/tanulási/magatartási problémái a dokumentumok alapján továbbra is fennállnak, az előző szakértői vélemény érvényessége meghosszabbításra kerül.
Az alapvizsgálatok elvégzésére jelen helyzetben sajnos nincs lehetőségünk, a várakozó szülőkkel telefonon felvesszük a kapcsolatot.

Telefonos kapcsolattartásra hétköznap délelőttönként 8:00-12:00 között van lehetőség:

Tel: 34/310-743, 30/316-5475

E-mail: tb.szakszolg@gmail.com, epsztb@gmail.com

Megértésüket köszönjük! 

Vigyázzunk egymásra és maradjunk kapcsolatban!

© 2018 KEMPSZ Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!